Het laatste nieuws...

Wilt u niets missen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.
U ontvangt dan elke maand het laatste nieuws in uw mailbox.


Eenverdieners hebben het financieel moeilijk
Eenverdieners gaan het financieel steeds moeilijker krijgen. Dat komt door het zwaarder belasten van deze groep. Hoe zit het?
Jouw tweede auto verzekeren tegen een lage premie
Een tweede gezinsauto kun je vaak verzekeren met een voordeel. De schadevrije jaren opgebouwd in de autoverzekering van de eerste auto kunnen een voordeel geven.
Pas op! Spaargeld in oude sok is niet verzekerd
Jouw vermogen laten groeien door het te zetten op een spaarrekening kun je tegenwoordig wel vergeten. Weersta de verleiding om het contant op te nemen. Daar kleven risico’s aan.
Geen hypotheek kunnen krijgen door een kleine betalingsachterstand
Door een betalingsachterstand kun je de kans op een hypotheek verspelen. Toch is dat niet altijd terecht. Hier zijn namelijk een paar rechtelijke uitspraken over geweest.
Beleggen in Bitcoins? Of toch niet?
Beleggen in Bitcoins is populair. Het is een riskante manier van beleggen. De koersen kunnen in één dag wel 30 procent zakken.
Extra aflossen op de aflossingsvrije hypotheek aanmoedigen?
Op de aflossingsvrije hypotheek hoef je niet af te lossen, toch kan het verstandig zijn. Wanneer is het aan te raden?
Partners krijgen 5 dagen verlof na bevalling
Vanaf 2019 is het beter geregeld voor de partner van een pas bevallen moeder. Na de geboorte bestaat er recht op één week vrij. Vanaf 2020 wordt het voordeel nog groter.
Hoe ziet mijn BKR eruit?
Sta je op het punt om een hypotheek aan te vragen? Zorg eerst voor inzicht in jouw gegevens bij het BKR. Dit voorkomt verrassingen.
Is een telefoon verzekerd op de inboedelverzekering?
Tablets en telefoon zijn meeverzekerd op de inboedelverzekering. Helaas is het laten vallen van deze gadgets vaak niet meeverzekerd. Toch zijn er mogelijkheden.
Spek de ex van je kind niet!
Een schenking of een erfenis kan deels verdwijnen in de zakken van je ex schoonzoon of schoondochter. Je kunt het voorkomen.
Spaarrekening kind belasting – Hoe het werkt
Door het sparen op naam van de kinderen kun je een heffing over je spaargeld niet voorkomen. Wel biedt het een aantal andere voordelen.
Bouw jij eigenlijk voldoende pensioen op?
De meeste Nederlanders houden zich pas een paar jaren vóór de pensioendatum met hun pensioen bezig. Dat is te laat.
Deze website is gemaakt door Contaqt